Bonuser vokser med deg – 100 %

Opp til $600 venter på deg ved Full Tilt Poker – Det er en hel masse poker!

Hva ser du etter i et online pokerrom? Mulighetene er at du ønsker masse og aktive spill, turneringer og spillvarianter å velge mellom. Full Tilt Poker tilbyr alt dette, og mer.

Til å begynne med, så garanterer Full Tilt for mer enn 8 millioner dollar i premier hver uke. Med en så stor premiepott tilgjengelig, har til og med gjennomsnittlige spillere gode muligheter for å ta med seg mer penger hjem enn de har tatt med inn. Full Tilt går ikke spesifikt etter storspillere, innsatser holder seg på et lavt nivå, noe som er gode nyheter for begynnere og noe erfarne spillere. Premiepottene vokser sakte, perfekt for pokerspillere som ønsker å regulere farten på spillet sitt.

Full Tilts statistikker er ganske så fenomenale: titusener av sittende spillere, mer enn 15 000 aktive bord, og femten hundre turneringer til enhver tid. Med så mye pokeraction, er du garantert til enhver tid å kunne finne et spill som kan interessere deg. Velg mellom Texas Holdem, Omaha, og 7 Card Stud variasjoner.

I tillegg til supert pokerspill, tilbyr Full Tilt også sjenerøse innmeldingsbonuser og utmerkede tilbud. Så hva er det du venter på? Fyll på med kontanter og legg ned sjetongene dine!