Så mye som $300 for å trekke deg til å spille

Sjenerøse tilbud på 50 % gjør det til et selvsagt valg!

Den australske pokerspilleren Tony G starter nå sitt eget online pokerrom. Tony lærte å spille poker i Melbourne, før han oppnådde verdensomspennende suksess ved World Poker Tour. Han har utformet et spillervennlig rom med sjenerøse bonuser og gratis omganger. Du vil også finne vanlige skattejaktturneringer og chatsamlinger.

Tony G Poker tilbyr et bredt utvalg av spill, inkludert Texas Holdem, Omaha High og Hi/Lo, så vel som både syv – og femkorts stud. Bredden i innsatsen er astronomiske, og dette er praktisk talt et spill for alle. Rydd deg vei opp gjennom nivåene, og du kan til og med få muligheten til å sitte ved siden av selveste Tony G!

Tony G Poker er del av det blomstrende iPoker nettverket, som er et av verdens største pokernettverk. Dette åpner for spill i løpet av hele dagen og kvelden, med alle innsatsgrenser. Spillere med lave innsatsgrenser vil ikke ha noen problemer med å finne et spill på noe tidspunkt, det være seg dag eller natt.

Pokerrommene ved Tony G Poker har en hel del utmerkede karakteristika. Flott grafikk og bra flyt i spillene bidrar til en nytelsesfull spillopplevelse. Det er også en mulighet for å spille ved flere bord, for de mer seriøse spillerne.

Skulle du klare å havne i trøbbel mens du spiller ved spillbordene ved Tony G Poker, er hjelp kun en chatmelding, telefonsamtale eller e-post unna. Pokerlaget ved Tony G Poker er profesjonelt og kunnskapsrikt, og responstiden er generelt sett kort.